E-trainingen medische technologie

We stellen zorgprofessionals in staat om medische technologie met vertrouwen en op een competente manier te gebruiken.

Het verbeteren van competent gebruik van medische technologie.

LeQuest is opgericht om de zorgsector te helpen om te gaan met de toenemende afhankelijkheid van medische technologie. We richten ons op het verbeteren van de kwaliteit van zorg door zorgprofessionals in staat te stellen om medische technologie met vertrouwen en op een competente manier te gebruiken. Wij trainen en certificeren zorgprofessionals voor het gebruik van medische technologie aan de hand van op maat gemaakte online e-trainingen.

De kern van de e-trainingen medische technologie van LeQuest:

Simulatie

Door het creëren van een representatie van het desbetreffende apparaat en het simuleren van het gedrag, worden cursisten voorbereid op de dagelijkse praktijk.

Maatwerk

We maken onze e-trainingen op maat op basis van de specifieke behoefte van gebruikers, als ook de behoefte van de organisatie waarin zij werken.

Certificering

Na afronding van de e-training zijn cursisten gecertificeerd in het gebruik van het apparaat. Daarnaast bieden wij structurele hercertificering aan onze cursisten.

Wat onze klanten zeggen:

“LeQuest trainingen hebben het trainen en beheersen van het gebruik van medische apparatuur efficiënter en leuker gemaakt. Dat is echte innovatie.”

Hoofd OK,
VUmc, Amsterdam


“De trainingen van LeQuest hebben ons geholpen op efficiënte en motiverende wijze onze assistenten te trainen bij de introductie van ons nieuwe mobiele röntgenapparaat.”

Hoofd OK,
MCH Bronovo, Den Haag

Wij vullen uw behoefte aan training op het gebied van medische technologie in.

Nieuws

Hicham Shatou coacht jonge ondernemers in MedTech

Onlangs werd het LeQuest kantoor in Rotterdam bezocht door een cameraploeg van het Blue Sparrows MedTech Fonds. CEO Hicham Shatou is coach en investeerder in dit fonds, dat medische technologie ondernemers in een vroeg stadium ondersteunt. Hicham gebruikt zijn ervaringen als CEO van LeQuest om de ontwikkeling van de ondernemers …

Lees meer

GE Healthcare en LeQuest vormen partnership om gebruik medische apparatuur te verbeteren

Producent van medische technologie ‘GE Healthcare Nederland’ en opleider in de gezondheidszorg ‘LeQuest’ zijn een partnership aangegaan, waarbij zij nieuwe educatieve diensten – interactieve e-trainingen – ontwikkelen voor academische en regionale ziekenhuizen in Nederland. Het gaat om een uniek trainingsaanbod dat gericht is op het succesvol implementeren van medische technologieën en een …

Lees meer

Werken bij LeQuest

Sinds haar oprichting leidt LeQuest de markt op het gebied van e-trainingen medische technologie met maar één doel: het verbeteren van de kwaliteit van zorg door het verbeteren van de competentie in het gebruik van medische technologie. Ons groeiende, internationale team van meer dan 30 professionals is volledig toegewijd aan het ondersteunen van zorgprofessionals over de gehele wereld zodat zij zich zekerder en competenter voelen in hun dagelijkse werk.

Werken bij LeQuest betekent dat je van analyseren, creëren en bouwen houdt, en het leuk vindt om problemen op te lossen. Je moet ook van games houden!


Stuur ons een bericht

We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Adres:
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam
Nederland

Telefoon: +31 (0)10 31 00 850
E-mail: info@lequest.nl
Plan jouw route