De kern van de LeQuest medische technologie trainingsmodules
Interactieve en meeslepende theoretische trainingsmodules

De theoretische trainingsmodules van LeQuest combineren theoretische kennis met een interactieve omgeving. Deze omgeving geeft de cursist de mogelijkheid om te oefenen met de leerstof en om zelfstandig op een effectieve en veilige manier theoretische kennis op te doen.

Interactief leren
De leerinhoud wordt stapsgewijs aangeboden met behulp van verschillende multimedia componenten, zoals afbeeldingen, animaties, video's en interactieve elementen.
Zelfevaluerend
Door middel van verschillende vragen door de training heen en de interactieve toetsen kan de cursist aantonen dat hij de leerinhoud beheerst.
Certificering
Elke trainingsmodule resulteert in een certificaat, dat voor bepaalde tijd geldig is. Met het certificaat is de cursist aantoonbaar bekwaam.
LeQuest nieuwste theoretische trainingsaanbod
Training Stralingshygiëne bij medische röntgentoepassingen
Blootstelling aan ioniserende straling kan schadelijke gezondheidseffecten tot gevolg hebben. Deze training is speciaal ontwikkeld voor zorgprofessionals die te maken krijgen met straling producerende toestellen, maar hier geen leidinggevende rol in hebben.
Training Omgaan met medische technologie
Incidenten in het ziekenhuis zijn vaak het gevolg van ´verborgen´ gevaren bij de toepassing van medische technologie. De training ´Omgang met medische technologie´ richt zich op het verhogen van de bewustwording van zorgprofessionals voor deze gevaren.

Overal en altijd inzicht in de trainingsvoortgang

Iedere cursist beschikt over een persoonlijk account. Dit account is online beschikbaar en kan via elke computer geopend worden. Trainingsmodules kunnen zo overal en op elk gewenst moment worden doorlopen.

Het management overzicht van LeQuest biedt inzicht in de voortgang van de cursisten. Daarbij koppelt LeQuest de diensten eenvoudig aan uw eigen LMS.

Vraag nu uw training aan
Stel een lijst samen van apparaten en theoretische onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent en stuur deze naar LeQuest.
Contact info
Adres:
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam
Nederland

Telefoon: +31 (0)10 31 00 850
E-mail: info@lequest.nl
Vind ons